Evenimente

Evenimentele, indiferent că sunt corporate sau private, au nevoie de un happening special care să trezească interes în invitați și care să îi ajute să traiască o experiență memorabilă. O ASTFEL DE EXEPERINTĂ o putem oferi în cadrul evenimentelor la care suntem invitați, cu oricare dintre simulatoarele noastre care se pot închiria și chiar personaliza (la nivel de grafică) cu brandul sau tema evenimentului.

Simulatoarele ROMOTION pot fi transportate oriunde în România și pot reprezenta pricipala atracție a evenimentului, garantând distracția celor prezenți.

Suntem onorați să povestim că am făcut parte dintre cele mai mari evenimente organizate în Romania precum: DreamHack (cel mai mare eveniment de sport electronic din România), Bucharest Wheels Arena organizat la Romexpo, SAB - Salonul Auto București & Accesorii, SAM - Salonul Auto Moto, Maratonul Raiffeisen (standul Vodafone P-ta Constitutiei), Dev Talks (standul e-Mag), Electric Castle (standul e-Mag), Jazz in the park (standul Vodafone), Hackathon e-Mag și altele.

Printre brandurile care au îmbrățișat conceptul nostru și ne-au apreciat autenticitatea și felul în care ne prezentăm în fața publicului sunt nume sonore precum: Vodafone, e-Mag, Bergenbier, Monster Energy, Castrol, Heineken, Hyperx

No posts of this post-type found.