DESPRE NOI:

Ne place să spunem că TRANSPUNEM EMOȚIA ÎNTR-UN SIMULATOR și facem asta încă din 2014. Povestea ROMOTION SIMULATOR a început timid într-un garaj de tineri ingineri, creativi, dornici să își marcheze iscusința prin lansarea pe piața din România a unui produs inovativ, care să uimească și să distreze în același timp un public în general masculin, iubitor de gaming și VR.

Cu timpul nișa publicului s-a extins până la general, bucurându-se de popularitate atât în rândul bărbațiilor, cât și în rândul femeilor, și mai ales în rândul copiilor.

Drumul dezvoltării companiei ROMOTION SIMULATOR a fost într-o continuă ascensiune și dezvoltare, plecând cu un singur simulator auto, am ajuns astăzi să avem peste 10 simulatoare auto, 3 roller coasters și un simulator de zbor, în 3 locații importante din București: MALL AFI COTROCENI, MEGA MALL și  PARK LAKE.

Succesul nostru stă ascuns mereu în pasiunea cu care lucrăm la simulatoare și dorința de a oferi publicului nostru diversitate în entertainment, și mai ales produse care să fie cu un pas în viitor, cu tehnologie cât mai avansată, mereu surprinzătoare.

Povestea ROMOTION SIMULATOR s-a văzut și la TV prin intermediul emisiunilor precum: I LIKE IT, unde am fost invitați speciali de 4 ori, dar și la PLAYTECH de la Prima TV și alte reportaje interesante.

Ne punem semnătura pe distracție la evenimente importante precum: DREAM HACK, SAB, DEV TALKS, Bucharest Wheels Arena ȘI Electric Castle, iar în fiecare vară ne găsiți la promenadă în stațiunea Mamaia.

ROMOTION SIMULATOR sprijină, de asemenea, școlile auto, construind pentru acestea platforme personalizate care să intervină pozitiv în procesul de instruire viitori șoferi.

Ne caracterizăm prin seriozitate, profesionalism și deschidere către noutate.

Video: