Simulatoare

Simulator Auto:

20190301-rms-print-copyright-vanillaroads-035

Oferind fiecărui pasionat de mașini exact ceea ce își dorește, emoție la volan, adrenalină și mulți cai putere, simulatoare AUTO ROMOTION sunt construite cu mare atenție la detalii. Simulatorul reproduce forțele longitudinale și laterale și de drift creând un joc foarte real pentru jucător. Mișcarea sa naturala pentru orice joc de curse, fie că este vorba de un raliu sau Formula 1, este spectaculoasă

Fiecare simulator dispune prin așezare  3 ecrane de înaltă definiție, chiar în fața pilotului, care permit o vedere de aproape 180 °. 

Simulator Virtual coaster:

De câte ori nu ți-a fost teamă să urci într-un roller coaster? Acum e posibil să faci asta mult mai safe, dar trăind aceleași senzații tari și adrenalină.  Inspirat din realitate și cu trasee cât mai spectaculoase, simulatorul garantează utilizatorilor o experiență inedită, de neuitat.

Simulatorul este compus din 3 scaune tip scoică cu structură de fibră, dotate cu centură de siguranță în 4 puncte, mânere de susținere, sistem audio 2+1 pe fiecare scaun, ochelari virtuali și buton oprire de urgență pentru utilizator, dar și un sistem de ventilare superior, prin care se transmite senzația de vânt la mișcare.

Are la bază o tehnologie performantă, care controlează mișcările unei platforme pe 3 axe,  sincronizate perfect cu imaginea în mișcare proiectată de programul roller coaster.

Experiența din scaunul de roller coaster va fi identică cu cea dintr-un roller coaster real. Senzația din timpul parcurgerii traseului va fi completată magistral de mișcarea scaunului, într-o sincronizare perfectă cu imaginea ce rulează în ochelari. Prin vedere la 360 grade jur-împrejur, Virtual coaster garantează adrenalină maximă. Utilizatorul va simți inclusiv senzația de înălțime, prin vederea în altitudine, mișcări sincronizate și viteză.

20190301-rms-print-copyright-vanillaroads-086

Simulator De Zbor:

20190301-rms-print-copyright-vanillaroads-017

 

După ce am cucerit pasionații auto și cei de entertainment, echipa ROMOTION SIMULATOR a construit unul dintre cele mai complexe și interesante produse,  cel mai nou produs de divertisment ce ne poartă semnătura. Simulatorul de zbor, care răspunde dorinței de a pilota,  are un camp vizual foarte mare, comenzi de top din gama gaming (Trustmaster) sistem audio 5.1 500w, un calculator pe care rulează DCS  Word simulator de zbor militar și War Thunder joc arcade.

 

Toate sunt sincronizate pentru a reproduce prin mișcarea simulatorului cât mai bine conditiile de zbor.

Prezentare video: