Dacă va imaginați ca un simulator înseamnă doar distracție, va înșelați deoarece noi cei de la Defensive Autosim am găsit o modalitate prin care sa ne învățam studenții sa conducă, cu ajutorul acestui simulator, după orele de legislație acesta este folosit pentru a invita elevii cum sa se comporte in trafic și sa se obișnuiască, cu comenzile unei mașini.

Datorita colaborării cu Romotion Simulator am reușit sa le punem la dispoziție elevilor noștri un simulator de cea mai buna calitate produs chiar in Romania. Si rezultatele nu au fost foarte departe, deoarece instructorii noștri au observat foarte repede o îmbunatățire a stilului de condus al elevilor, aceștia făcând mai întâi practica pe simulator.

Din punct de vedere al mediului creat, elevul poate învață într-un mediu sigur și mai destins regulile de circulație fără a crea vreun pericol pe sosea. Dintre elevii care au încercat simulatorul auto, toți au fost incantați de performantele acestuia și s-au declarat mulțumiți de ce poate sa facă.

De-a lungul perioadei de un an, cat s-a aflat in posesia școlii noastre de șoferi simulatorul nu a fost încercat doar de elevi fără experiența, dar și de șoferi și piloți de curse, aceștia fiind uimiți de modul in care simulatorul poate sa reproducă mișcările din viata reala.

Hohoi Alexandru Reprezentant Defensive Autosim, https://youtu.be/e2pwhcfYUZY